Thursday, January 27, 2011

travel 2010

Wah!!....tahun 2010 yang penuh dengan kenangan indah....bnyk tempat aku pergi...tempat yang saya nak pegi dah pon saya lawati... hehehhe asyikkkkk!!! 

rezeki saya pergi ke jakarta dan bandung pada thun 2010 alhamdulillah...tapi time nak wat keputusan tu yang sgt memeningkan kepala gak..sebab mase aku pergi jakarta tu mggu final exam....d takdirkan aku dpt gap 9hari sebelum paper seterusnye....tp cuak gak aku just stdy 3hari jew...tapi..alhamdulillah aku dapat jawab gak....aminnn..

nk cite ckit la pnglamn kt sne...banyak tempat yang menarik kat sane ..tapi paling best is time shopping ler......korang akan rase macam orang kaya bile kat sane...huhu SUMPAH murah...sangat2 berbaloi....nasib bek duit shopping busu saya bg...thankx to Pn.SITI ZARINA BINTI HAMDANI...U ARE THE BEST LA!!! hehehe n thanks gak kat kakak ipar ku kak marina kerana spnser tiket flight....hehhee



Ni memory d JAKARTA DAN BANDUNG 

                                      
                                        this is not my bf....but my lovely big brother....bro haris :)

                          
     sampai2 jew kat bandung kitorg shopping kt pasar baru...
nk beli bju murah sila la dtg ke pasar baru ;p


 dpt dinner kat cni, sgt sedap tau....sup y mantap...
klu datang bandung jgn lupe singgah k...xrugi pon...hehe



 ini hotel y kitorg mnginap...HOTEL AMARIS..hotel ni bru je di rasmikan 9hbsept 2010..
tempat selese n pekerjenye pon ganteng2 dong hehehehe


 nila sarapan sy di hotel amaris sebelom brjuang mghbiskan wet shping y ade heehehe


jual tempe di tepi jalan.....abg sy kate sodap n mahal jugk la.....huhuhu


 ni di lembang Indonesia...de gunung berapi y xbpe nk xtve...bau busuk ckit la time ujan.. 
menarik tau tempat ni...sejuk.... :)


 ni tempat shopping paling bez coz trsgt la murah..hehehehe....kite pggil die TANAH ABANG :)


pemandangan y sgt indah ketike brde dlam flight balek KL....
alhamdulillah dpt tgk pemndangn y scntik ini... :)


rase nak pergi lagi jew...xpuas nk brjaln kat sne...insyaallah klu de rzeki dpt g lg....korg semua boleh melawat tempat ni...xrugi tau... bnyk tempat boleh kite pergi...sesiapa yang kaki shopping korg should go... :)